HBTQI fredagsmys

22 april 2022 kl 16-18

Fredagsmys för HBTQI-ungdomar på Stallyckan

Den 22 april kl 16-18 bjuder Stallyckan och Stallyckans gård- och ryttarförening in till fredagsmys för dig som är HBTQI-ungdom i åldern 12-18 år. Vi visar runt på gården, hälsar på djuren och fikar. Om vädret tillåter myser vi ute vid elden vid vårt vindskydd, annars går vi in i vår trevliga lokal.

Stallyckan vill undersöka vad du som HBTQI-ungdom själv ser att vård gård skulle kunna arrangera för typ av träffar längre fram i tiden. På vårt fredagsmys vill vi få möjlighet att ta reda på vad just du har för önskemål, och om Stallyckan skulle kunna bedriva någon form av projekt riktat mot just HBTQI-ungdomar. Detta fredagsmys är alltså tänkt att mynna ut i en projektansökan till Allmäna Arvsfonden, baserat på de förslag och önskemål ungdomarna lämnar efter att ha fått se gården och djuren.

För frågor eller anmälan, maila till info@stallyckan.se Meddela också om du har en vuxen med dig, samt kostpreferenser så som exempelvis veganskt, och eventuella allergier.

Fredagsmyset är kostnadsfritt.

JonasTorstensson_Boras1_947

Bild på Jonas ”Rainbow Man” Torstensson från finalen i Funkisfestivalen 2019 där han framförde låten ”Värsta grymma tjejen”.

Foto f’ralla.

Stallyckans gård- och ryttarförening

Föreningen som håller till på gården arrangerar ibland läger och annan verksamhet som kan vara av intresse för dig och din anhörig. Du kan läsa mer om föreningen här 

Läs gärna mer om Stallyckan under våra övriga flikar på hemsidan. Där kan du läsa mer om vårt arbetssätt. Du får förstås gärna kontakta oss om du har några frågor. 

Stallyckan på Facebook

This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts.
Click to show error
Error: Server configuration issue
Registrera dig för vårt nyhetsbrev