Medarbetare

Stallyckans personalstyrka.

Stallyckans personal

Personalen på Stallyckan kompletterar varandra utifrån sina personliga egenskaper, utbildningar och erfarenheter. Vi försöker ofta matcha deltagare på gården med våra medarbetare utifrån intresse och kunskapsområde.

Inom verksamheten återfinns personal med utbildning inom vård, socialt arbete och psykologi. Vi samverkar också med leg. dietist, sjukgymnast, massageterapeut, psykolog och andra professioner vid behov.

bild755
Delta i sångstunder

Helena Erikson

Verksamhetschef

Helena är socionom och arbetar som verksamhetschef på Stallyckan, men är också utbildad och arbetande terapihundförare och hundpsykolog. Hon studerar även masterprogrammet i socialt arbete vid Göteborgs Universitet. Med många olika ben i marken står hon stadigt och brinner för att arbeta med andra människor, att öka förståelsen för olikheter och att tillsammans med sina fyra hundar göra djur och natur tillgängligt för alla. En uppväxt kantad av vuxna med missbruksproblematik och psykisk sjukdom gör att Helena har erfarenheter både som anhörig och professionell.

Ulrik Rimner

Stödpedagog

Med erfarenhet av stödjande arbete inom både psykiatri och skola brinner Ulrik för att väcka nyfikenhet, lust och glädje hos de deltagare som befinner sig på gården. Om du hör levande musik på gården så är det antagligen Ulrik som håller i gitarren. På de uppskattade sångstunderna i den dagliga verksamheten får alla som vill vara med och sjunga och dansa.

Med en bakgrund som webbutvecklare och arbete med digitala verktyg arbetar Ulrik med att leda Stallyckans pedagogiska verksamhet kring webb- och informationsteknik. Tillsammans med deltagarna driver han gårdens deltagarblogg och webbshop.

Ulrik innehar en högskoleexamen i psykologi (120hp) innefattande kurser i tillgänglighet, medicin, grundläggande psykiatri och KBT. Utöver detta har Ulrik läst socialrätt på högskolan i Borås (7,5hp),  psykiatri på Uppsala universitet (15hp) och Integrerad psykiatri / Case Management (ACT & F-ACT) genom KUI.

Ulrik är Stallyckans arbetsmiljöombud.
 

IMG_0695
Copyright & Fotograf
Joakim Eriksson
Agena Foto
070-376 17 70

Jeanette Kobilsek

Ägare och verksamhetsansvarig

Jeanette driver gården Stallyckan och är utbildad stödpedagog LSS och barnskötare, samt har utbildning inom arbetsledning. Hon har mångårig erfarenhet av arbete inom kommunal vård och omsorg, personlig assistans och familjehemsvård där hon och maken Joakim tagit emot människor utsatta för hedersrelaterat våld samt människor med psykisk ohälsa, missbruksproblematik och olika funktionsnedsättningar i sitt hem.

hanna malmberg

Stödpedagog

Hanna är hästtjejen som med ett kreativt sinne och målarpenseln i högsta hugg gärna pysslar tillsammans med gården deltagare.

Hanna utbildar sig ständigt inom häst, människa och hund och har läst ämnen som hästföretagande, relationsbaserad träning häst och hundterapi. För närvarande studerar Hanna på yrkeshögskola till stödpedagog.

Peter Paaso

StödBITRÄDE

Före detta elitspelare i rullstolsbasket med glimten i ögat. Peter har många strängar på sin lyra. Han är utbildad verkstadstekniker och har arbetat som tränare för rullstolskörning för barn i åldrarna 5-10 år. Har även varit scoutledare.

Stallyckan på Facebook

This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error
Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons. Type: OAuthException

4 months ago

Stallyckan
Tusen tusen tack finaste Ankita! Så glad jag blev över brevet med det fina påskägget i 🥰Dessutom med en whippet på frimärket 🤗😍✨ stor kram till dig och familjen från mig. /Jeanette ... Visa merVisa mindre
Visa hela inlägget på Facebook
Registrera dig för vårt nyhetsbrev