Medarbetare

Stallyckans personalstyrka.

Stallyckans personal

Personalen på Stallyckan kompletterar varandra utifrån sina personliga egenskaper, utbildningar och erfarenheter. Vi försöker ofta matcha deltagare på gården med våra medarbetare utifrån intresse och kunskapsområde.

Inom verksamheten återfinns personal med utbildning inom vård, socialt arbete och psykologi. Vi samverkar också med leg. dietist, sjukgymnast, massageterapeut, psykolog och andra professioner vid behov.

bild755
Delta i sångstunder

Helena Erikson

Verksamhetschef

Helena är socionom och arbetar som verksamhetschef på Stallyckan, men är också utbildad och arbetande terapihundförare och hundpsykolog. Hon studerar även masterprogrammet i socialt arbete vid Göteborgs Universitet. Med många olika ben i marken står hon stadigt och brinner för att arbeta med andra människor, att öka förståelsen för olikheter och att tillsammans med sina fyra hundar göra djur och natur tillgängligt för alla. En uppväxt kantad av vuxna med missbruksproblematik och psykisk sjukdom gör att Helena har erfarenheter både som anhörig och professionell.

Jeanette Kobilsek

Ägare och verksamhetsansvarig

Jeanette driver gården Stallyckan och är utbildad stödpedagog LSS och barnskötare, samt har utbildning inom arbetsledning. Hon har mångårig erfarenhet av arbete inom kommunal vård och omsorg, personlig assistans och familjehemsvård där hon och maken Joakim tagit emot människor utsatta för hedersrelaterat våld samt människor med psykisk ohälsa, missbruksproblematik och olika funktionsnedsättningar i sitt hem.

Copyright & Fotograf
Joakim Eriksson
Agena Foto
070-376 17 70

hanna malmberg

Stödpedagog

Hanna är hästtjejen som med ett kreativt sinne och målarpenseln i högsta hugg gärna pysslar tillsammans med gården deltagare.

Hanna utbildar sig ständigt inom häst, människa och hund och har läst ämnen som hästföretagande, relationsbaserad träning häst och hundterapi. För närvarande studerar Hanna på yrkeshögskola till stödpedagog.

Peter Paaso

StödBITRÄDE

Före detta elitspelare i rullstolsbasket med glimten i ögat. Peter har många strängar på sin lyra. Han är utbildad verkstadstekniker och har arbetat som tränare för rullstolskörning för barn i åldrarna 5-10 år. Har även varit scoutledare.