Kontakta oss

Har du några frågor? Tveka inte att kontakta oss!

Kontaktuppgifter

Adress​

Stallyckan i Mark | Högshult Stallyckan | 511 74 Skephult

Telefon:

070 511 91 61

Kontaktformulär

Vill du besöka gården som anhörig eller professionell?

Kontakta oss först.

Vi tar enbart emot bokade besök på gården.

Hitta hit

Det är lätt att hitta till oss på Stallyckan! Vi finns nära Skephult i Marks kommun och man tar sig lättast hit via väg 156. 

Från Borås:

Kör mot Varberg på väg 41. Ta vänster i stora “Fritslakorsningen”, det är skyltat mot “Skephult”. Följ vägen någon kilometer och sväng in höger vid skylten “Svenljunga”. Följ den vägen tills den tar slut vid väg 156. Ta vänster upp på väg 156, skyltat mot “Svenljunga”. Efter bara några hundra meter; Följ skylt mot Stallyckan. Den första gården på vänster sida är Stallyckan.

Från Göteborg:

Följ väg 156 genom Skene. Ca 15 kilometer efter Skene är det skyltat “Stallyckan” åt vänster. Följ vägen rakt fram ca 1 kilometer. Den första gården på vänster sida är Stallyckan.

Från Svenljunga/Tranemo:

Kör väg 156 mot Göteborg. Ca 15 kilometer från Svenljunga är det skyltat mot “Stallyckan” åt höger. Sväng in där. Följ vägen rakt fram ca 1 kilometer. Den första gården på vänster sida är Stallyckan.

Hur tar jag mig till och från verksamheten?

Är du beviljad färdtjänst eller berättigad till färdtjänst, så ligger Stallyckan inom färdtjänstzonen och du har möjlighet att ta dig från hemmet till gården. Tänk på att det kan vara flera som åker och att resan då kan ta längre tid än om du åkt med eget färdmedel. Färdtjänst är att jämställa med kollektivtrafiken.

Följ denna länk för information om färdtjänst

Det går också bra att ta sig till gården med buss. Hållplatsen ligger endast på 10 minuters promenadavstånd. Eller med tåg till närmaste station.

Har du svårt med byten? Vi hjälper dig gärna och möter upp på lämplig plats. Hör av dig så går vi tillsammans igenom vilka möjligheter som finns.

Synpunkter & förslag

Hjälp oss bli bättre genom att dela med dig av dina ideér, förslag, klagomål och synpunkter

Lägg dina synpunkter, klagomål, idéer och förslag i den vita brevlådan som hänger på vår vägg, maila oss på info@stallyckan.se eller använd formuläret ovan.

Du får gärna be personalen eller en kompis om hjälp.

Som deltagare i vår dagliga verksamhet kan du även vända dig till din LSS handläggare eller till Synpunkter-Borås om du har synpunkter eller klagomål på vår verksamhet att framföra.

notebook, diary, write

Bokning

Den mesta bokningen av våra aktiviteter sker via mail eller telefon.

[bookly-form]