Konsultation

Vi hjälper dig med din verksamhet.

Vår konsultverksamhet

Det går att anlita oss som konsult för dig som önskar starta liknande verksamhet och önskar stöd av oss och vår erfarenhet. Vi delar med oss av vår erfarenhet och kommer med våra tankar och input kring din verksamhetsidé, allt för att du ska slippa möta på de hinder vi har behövt ta oss runt genom åren.

Du kan också anlita oss om du exempelvis vill ha stöd vid införandet av sociala tjänstehundar i din verksamhet, eller om du på annat sätt ser att vi med vår kunskap kan vara dig behjälplig. Kanske vill du ha hjälp att ta fram styrdokument kring hur djuren ska ingå i er verksamhet, hjälp att ta fram en affärsplan eller andra mindre uppdrag som du önskar ha hjälp med?

Enskild konsultation kostar 700+moms/timme.

Det är många  på idéstadiet eller som är  på gång att starta upp en omsorgsverksamhet i gårdsmiljö som hör av sig angående studiebesök. Vi tar emot besök i mån av tid, utanför ordinarie verksamhet med hänsyn till deltagares integritet.

Ett studiebesök på 2-3 timmar inkl enklare fika kostar 1800 kr + moms.

För långväga besökare finns möjlighet att boka övernattning, kostnad för övernattning tillkommer.

Då vi ofta har mycket att stå i ber vi er boka ert studiebesök i god tid, gärna 4-6 veckor i förväg.

Stallyckan på Facebook

This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error
Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons. Type: OAuthException

4 months ago

Stallyckan
Tusen tusen tack finaste Ankita! Så glad jag blev över brevet med det fina påskägget i 🥰Dessutom med en whippet på frimärket 🤗😍✨ stor kram till dig och familjen från mig. /Jeanette ... Visa merVisa mindre
Visa hela inlägget på Facebook
Registrera dig för vårt nyhetsbrev